top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen fejrer jubilæum

Når deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen i weekenden indtager Ring Djursland, er det samtidigt et jubilæum, de deltager i. Weekendens mesterskabsafdeling er nemlig nummer 100 i rækken for klassen!

Det er 13 år siden, at den første mesterskabsafdeling blev kørt. Det skete på Padborg Park, hvor Ronnie Bodekær Clausen, Ryomgård, og Paw Klamer, Store Merløse, endte som vindere af de to løb. Dengang var der blot 11 biler til start, men siden har OK Mobil 100 Legend Car Cuppen vokset sig til at blive Danmarks største racerklasse. Ved weekendens løb på Ring Djursland er der således 30 kørere til start.


Det store spørgsmål forud for løbsweekenden er, hvem der kan slå Magnus Madsen, Skjern, og Lars Bohnensach Ebbesen, Varde. Ved sæsonpremieren på Padborg Park for tre uger siden gjorde de to nemlig rent bord i henholdsvis Legend Car og Old Boys.


Forrest i feltet var det Mads Gravsen, Slagelse, og Joachim Lee Holmstoel, Silkeborg, som var tættest på at slå mesteren fra 2019 og 2020, mens Jakob Steffensen, Viborg, viste gode takter og kæmpede med om podiepladserne. Blandt oldboyskørerne var det veteranen Flemming Jensen, Jægerspris, og debutanten Dennis Ladefoged, Skanderborg, som leverede den største kamp overfor Lars Bohnensach Ebbesen.


Foto: Henning Smed Madsen.

コメント


bottom of page