top of page
  • hjemmesidesupergt

Årets sværeste bane venter for Legend-kørerne

Det kommer til at gå op og ned, når deltagerne i Legend Car Cuppen mødes igen efter mere end en måneds pause for at køre årets tredje mesterskabsafdeling. Stedet bliver nemlig Ring Djursland, der ubetinget er Danmarks sværeste og mest krævende racerbane.

 

Der er lagt op til en lang stribe nærkampe i de tre mesterskabsklasser, som Legend Car Cuppen omfatter.

 

I Legend-klassen er der en ny kamp i vente mellem fætrene Kevin Verner Jensen og Joachim Lee Holmstoel, begge Silkeborg, hvor sidstnævnte som mesterskabsførende har behov for at være særdeles skarp. Af de seneste ni enkeltløb, der er blevet kørt på racerbanen øst for lufthavnen i Tistrup, har Joachim Lee Holmstoel nemlig kun vundet et enkelt, mens Kevin Verner Jensen står noteret for fire løbssejre.

 

På papiret ligner Master-klassen en duel mellem den mangfoldige mester Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, og Dan Sørensen, Billund, men de skal ikke gøre regning uden vært, og værten er i denne sammenhæng Dennis Ladefoged, Hylke. Som far til en konfirmand måtte han stå sæsonpremieren over, men vendte tilbage for fuld styrke med to løbssejre og en andenplads i anden mesterskabsrunde. Blandt deltagerne med den ældre, fircylindrede motor sidder den førende Nils-Bo Riis, Jerslev, over, så nu kan kørere som Anders Eriksen, Hadsten, og Jens Østergaard Frederiksen, Vrå, komme til fadet.


 

Feltet på Ring Djursland tæller også en debutant. Det er Patrick Gam Nielsen, Them, som bliver kører nummer 262, der starter i en afdeling af Legend Car Cuppen. Men selv om det er første gang, han skal køre et billøb, er den 22-årige debutant ikke helt grøn. I en lang årrække har han således været en af de bedste kørere i den hjemlige Rotax DD2-klasse.

 

Mesterskabsafdelingen på Ring Djursland kommer også til at byde på gensyn med dels Mathias Eriksen, Hadsten, dels Christian Nissen, Rødby, som begge har været med i klassen siden 2017.

Comentarios


bottom of page