top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Sejrsstimen stoppede – og fortsatte

Inden løbsweekenden på Ring Djursland havde Magnus Madsen, Skjern, og Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, haft fuld plade i henholdsvis Legend- og Old Boys-kategorien, og da der endnu var et par omgange tilbage af weekendens tredje og sidste løb, så det ud, som om de fortsat ville være ubesejrede. Men det var kun Lars Bohnensach Ebbesen, som forblev det.

Kampen forrest i feltet i finaleheatet var nemlig tæt. Foruden Magnus Madsen kæmpede Mads Gravsen, Slagelse, og Kevin Verner, Silkeborg, intenst om fordelingen af de tre pladser øverst på podiet. Med få omgange igen skulle et par af feltets langsommere kørere indhentes med en omgang, og her kom det til et par sammenstød. Mens Kevin Verners bil spandt rundt og Magnus Madsen forgæves forsøgte at fortsætte med et ødelagt forhjulsophæng på sin racervogn, kunne Mads Gravsen krydse målstregen som første mand, langt foran Jacob Steffensen, Viborg, og Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, som kom i mål blot adskilt af halvanden tiendedel af et sekund.


Selv om Mads Gravsen fik det ternede flag som den første, var han dog ikke sikker på at vinde den store pokal. Ligesom Kevin Verner måtte han en tur forbi dommerne, og begge blev idømt seks strafsekunder for at have forårsaget et undgåeligt sammenstød, og da disse seks strafsekunder var blevet lagt til hans sluttid, var hans sejrsmargen blevet reduceret til blot seks hundrededele af et sekund!


Blandt oldboys-kørerne fortsatte Lars Bohnensach Ebbesen sin dominans, hvor han ligesom ved sæsonpremieren på Padborg Park var hurtigst i tidtagningen og kom først over målstregen i alle tre heats.

I de to første heats havde Lars Bohnensach Ebbesen god afstand til sine nærmeste oldboys-rivaler, som var henholdsvis Dennis Ladefoged, Lystrup, og Flemming Jensen, Jægerspris, men i det tredje heat blev han i den grad presset af Dennis Ladefoged. For hver omgang, der gik, kom Dennis Ladefoged tættere og tættere på Lars Bohnensach Ebbesens bagkofanger, og selv han forsøgte at finde en åbning, måtte han ende med at blive slået med tre tiendedele af et sekund. Dennis Ladefoged sluttede dog finaleheatet som femmer og blev velfortjent kåret som dagens rookie.


Foto: Henning Smed Madsen.

Comments


bottom of page