top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Legend-kørerne har taget hul på en travl måned

August er en meget travl måned for kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen – og for den sags skyld også deres mekanikere. Ikke så snart deltagerne har overstået et af sæsonens højdepunkter – Copenhagen Historic Grand Prix på gadebanen ved Bellahøj Park – gælder det årets femte mesterskabsafdeling på Ring Djursland, inden den travle måned sluttes af med Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen.


Copenhagen Historic Grand Prix var for nogle kørere en succes. For andre en udfordring.


Mads Gravsen, Slagelse, havde en perfekt weekend, hvor han for anden gang i år scorede maksimumpoint. Hurtigste mand i tidtagningen og første mand over målstregen i alle tre heats. Køreren fra TMS Racing udbyggede dermed sin føring i toppen af tabellen.


Hans vel nok værste modstander, Magnus Madsen, Skjern, havde det svært. Sammen med sin teamkammerat Joachim Lee Holmstoel, Risskov, var han uheldig at ramme et brønddæksel, da de under søndagens andet heat skulle overhale en langsommere kører med en omgang og derfor måtte vige fra ideallinjen. Det gav skader på deres biler, som dog kunne udbedres til det tredje og sidste heat. Men det kostede også point i mesterskabstabellen.


Kevin Verner, Silkeborg, er i år vendt tilbage til OK Mobil 1 Legend Car Cup, men 2016-mesteren har endnu sæsonens første sejr til gode. Han var tæt på at få den ved finalen på Bellahøj Park, hvor han dog blev idømt en strafbane for en tyvstart. Og her beviste Kevin Verner sin fart, da han leverede den hurtigste gennemkørsel af den københavnske strafbane til dato. Han sluttede finalen på andenpladsen et sekund efter Mads Gravsen.

Blandt oldboys-kørerne kunne Flemming Jensen, Jægerspris, for anden løbsweekend i træk tage finalesejren. Det skete foran årets debutant Henrik Eilertsen, Espergærde, som kunne bruge erfaringen fra sine løb på Bellahøj Park i en Ford Escort 1300 til at tage andenpladsen foran Sorba Taus Kidmose, Balle.


Til gengæld endte den forsvarende oldboys-mester Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, med en skuffet mine. Han havde været bedste kører over 40 år i tidtagningen, heat 1 og heat 2, men i finalen skred han ud og ramte barrieren. Men han fører trods alt stadig oldboys-konkurrencen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

Comments


bottom of page