top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Kevin Verner slog Joachim Lee Holmstoel

Det lå længe i kortene, at kampen om Legend-kategorien i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen stod mellem Kevin Verner og Joachim Lee Holmstoel, begge Silkeborg. Men det var først, da de to midtjyske fætre kørte over målstregen ved sæsonens allersidste løb på Padborg Park, at afgørelsen faldt. Selv om Joachim Lee Holmstoel vandt finalen, var det Kevin Verner, som kunne tage sin anden titel i klassen efter det mesterskab han erobrede i 2016.

Men de to fætre lagde ikke fingrene imellem og undlod at køre taktisk. De vidste begge, at der skulle topresultater til for at tage titlen.


I det første heat for klassen kørte Joachim Lee Holmstoel sig således op til Mads Duus, Middelfart, som havde ført det meste af heatet. Ved starten af den sidste omgang gik Joachim Lee Holmstoel i front, men i de to sidste sving tilbageerobrede Mads Duus føringen og tog sin første løbssejr i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. I de to efterfølgende heats var det mellem Kevin Verner og Joachim Lee Holmstoel, at kampen stod. De tog en løbssejr hver – meget symptomatisk i en sæson, hvor de har vundet 14 af de 18 kørte løb.

Mesterskaberne for Masters-kørerne og deltagerne i de fircylindrede biler fandt allerede deres afgørelse i det første af weekendens tre heat.


Selv om Dan Sørensen, Billund, havde sin bedste weekend i klassen, hvor han vandt alle tre løb, var det ikke tilstrækkeligt til, at han kunne forhindre Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, i at tage sin femte titel blandt Masters-kørerne.


Blandt deltagerne i bilerne med de fircylindrede motorer tog Jens Østergaard Frederiksen, Vrå, Mikkel Ryberg, Auning, og Anders Brødsgaard Straarup, Kolding, weekendens løbssejre, men Nils-Bo Riis, Jerslev, kunne de ikke indhente. Foto: Henning Smed Madsen.

Comments


bottom of page