top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Hvem afløser Mathis H. Jensen på tronen?

Der skal findes en ny mester i OK Mobil 1 Legend Car Cup. 2021-mesteren Mathias H. Jensen, Hinnerup, har solgt sin racerbil og er vendt tilbage tilbage til kartingsporten. Det store spørgsmål er så, hvem der tager titlen.

Magnus Madsen, Skjern, er det oplagte bud. I 2019 og 2020 tog han titlen og var sidste år den hårdeste konkurrent for Mathias H. Jensen. Han får dog kamp fra egne rækker fra teamkammeraten Joachim Lee Holmstoel, Risskov, som sidste år sluttede på fjerdepladsen i mesterskabet og har en klar ambition om at rykke frem i klassementet.


TMS Racing stiller ligesom tidligere år med flere kørere, og her er Mads Gravsen, Slagelse, spydspids i teamet. Han vandt flere løb gennem 2021-sæsonen og har en klar ambition om at tage det sidste skridt. Og Frederik Valdemar Schrøder, Aalborg, er klar til et nyt angreb på titlen.


Blandt oldboyskørerne skal Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, forsvare sin titel. Hans mangeårige rival – Mike Mathiesen, Varde – er skiftet til OK Oktan 100 Super 2L Danmark, men der er nye skarpe kørere blandt den ældre garde. Henrik Eilertsen, Espergærde, og Peter Vesterskov Alsing, Odense, kommer fra bl.a. den historiske klasse, mens Dennis Ladefoged, Skanderborg, tager skiftet til klassen efter utallige sejrrige sæsoner i Rotax Max-klassen.

Comments


bottom of page