top of page
  • hjemmesidesupergt

Hård kamp i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen

Kampen var hård i toppen af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, da den sjette af årets otte afdelinger blev kørt på FDM Jyllandsringen.

Fire kørere var i hård kamp. Den mesterskabsførende Mads Gravsen, Slagelse. 2019- og 2020-mesteren Magnus Madsen, Skjern. Og de to fætre Kevin Verner, Silkeborg, og Joachim Lee Holmstoel, Aarhus. Og de kæmpede hårdt ved Tectyl GP Danmark. Specielt under finaleløbet, hvor Magnus Madsen og Mads Graven nærmest brugte mere end den i forvejen brede langside på FDM Jyllandsringen til deres dueller.


Mads Gravsen var hurtigst i tidtagningen. Kørte sig i første heat fra en startposition som nummer 20 til sejren. Gentog sejren i næste heat, men havde det hårdt i tredje heat, hvor han ikke kunne komme forbi Magnus Madsen, men også måtte se sig slået af dennes teamkammerat Joachim Lee Holmstoel. Tredjepladsen fik han dog ikke lov til at beholde, da den tekniske efterkontrol ikke kunne godkende hans bil.


Mens Mads Gravsen drog skuffet hjem fra FDM Jyllandsringen, havde flere kørere i feltet så positive oplevelser med udstrakte arme, at det var svært at få dem presset tilbage i deres biler.

Theis Kroot kørte således sit bedste løb og scorede med en andenplads i lørdagens heat sin første podieplacering, mens Lars Bohnensach Ebbesen var målløs efter tidtagningen. Der var kun to ungersvende foran ham i tidtagningen, og gennem resten af weekenden fortsatte den forsvarende oldboys-mester med at være bedst. For fjerde gange ud af seks mulige gjorde han rent bord med en maksimumscore.


Foto: Henning Smed Madsen.

Comments


bottom of page