top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Klar til Legend-debut

En af årets nye kørere i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen bliver Henrik Eilertsen.

”Jeg håber, at jeg kan slå mig ned i denne her klasse,” siger den selvstændige automekaniker fra Espergærde. ”Jeg synes, at det har været lidt svært at finde den rigtige klasse for mig indenfor bilsporten, og jeg håber, at det nu vil lykkes for mig.”Henrik Eilertsen begyndte i bilsporten for nogle år siden, hvor han efter at have kørt kart skiftede til Yokohama 1600 Challenge. Her blev han i 2018 oldboys-mester og generel femmer i mesterskabet, men siden har han bl.a. forsøgt sig indenfor historisk motorsport, hvor han i 2020 tog mesterskabet i den lille 71-klasse.

Nu gælder det så OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, og det er med en klar målsætning fra sine fortid i den tohjulede motorsport.


”Jeg savner oplevelserne fra motocrosstiden, hvor der både var mange kørere og hård konkurrence, og også masser af fairness,” siger Henrik Eilertsen.


Comments


bottom of page