top of page
  • Forfatters billedeLegends Car

Årets største felt OK Mobil 1 Legend Car Cuppen

Selv om de kun er fem ottendedele så store som normale racerbiler, bliver der fyldt godt op på FDM Jyllandsringens langside, når årets fjerde afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen køres i weekenden. Intet mindre end 37 af de små amerikanerbiler er tilmeldt årets Valvoline GP Danmark.


På deres hjemmebane er der lagt op til en ny duel mellem de to fætre Kevin Verner Jensen og Joachim Lee Holmstoel, begge Silkeborg, som ikke bare topper tabellen i Legend-mesterskabet, men også har lagt godt afstand til den tidligere mester Michael Søvang Christensen, Grindsted, som indtager tredjepladsen.

Blandt Masters-kørerne har Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, i de senere år været dominerende, men i år har veteranen oplevet større modstand. De to tidligere kartingkørere Dan Sørensen, Billund, og Dennis Ladefoged, Hylke, har i den grad sat den tidligere vanevinder under pres, men de ved også, at de skal slå ham i weekenden på FDM Jyllandsringen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at tage Masters-titlen i år.


I den nye klasse for kørere, som benytter den ældre fircylindrede motor i deres Legend-racere, fører Nils-Bo Riis, Jerslev, an foran debutanten Anders Brødsgaard Straarup, Kolding.


At weekendens felt tæller hele 37 deltagere, hænger sammen bl.a. med, at tre kørere får deres første 2023-start ved Valvoline GP Danmark. Brian Steen, Ebeltoft, og Mads Peter Carlsson, Køge, deltager således i deres første Legend-løb siden henholdsvis 2021 og 2019, men feltet tæller også en debutant. Det er Kåre Clemensen, Hjørring, som efter mange i karting har valgt at debutere for TMS Racing.


Foto: Henning Smed Madsen.

Comments


bottom of page